پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند چین نسبت به ماجراجویی‌های نظامی آمریکا در غرب آسیا هشدار داد جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی

لغو رزمایش‌ آمریکا در دریای سیاه

مقام‌های نظامی آمریکایی تایید کردند که رزمایش‌های نیروی دریایی آمریکا در اروپا به ویژه در دریای سیاه که قبلا در تقابل با روسیه «ضروری» خوانده می‌شد، لغو شده است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۹ - ۰۳ مرداد ۱۴۰۱ - 2022 July 25
کد خبر: ۱۴۴۱۲۶

به گزارش راهبرد معاصر یک سخنگوی پنتاگون روز دوشنبه به هفته‌نامه «نیوزویک» گفت: «رزمایش نسیم دریای ۲۰۲۰ که تابستان امسال در دریای سیاه اروپا برنامه‌ریزی شده بود، به دلیل تداوم تهاجم روسیه به اوکراین لغو شد».

«دانیل مارزلوف» فرمانده ناوگان ششم ایالات متحده در منطقه دریای سیاه، پیشتر در تقابل با روسیه و تاکید بر حمایت ایالات متحده و ناتو از اوکراین این رزمایش را «ضروری» خوانده بود.

بر اساس این گزارش، برنامه ریزی برای رزمایش نسیم دریای ۲۰۲۰ تا این گزارش ادامه داشت. به دنبال برگزاری جسله‌ای در شهر بندری «اودسا» در اوکراین در ماه ژانویه این رزمایش لغو شد.

ناخدا «تامارا لارنس» از فرمانده‌هان نیروهای دریایی آمریکا در اروپا-آفریقا روز شنبه گفت که عملیات کوچکتر ناتو در زمان مقرر برگزار می‌شود. لارنس گفت که نیروهای دریایی آمریکا به متحدان و شرکای خود در دریای سیاه متعهد می‌ماند.

«ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه در تاریخ ۲۴ فوریه (پنجم اسفند ماه گذشته) به درخواست کمک جمهوری‌های دونباس، لوهانسک و دونتسک برای دفاع در مقابل اوکراین، دستور آغاز عملیات نظامی در اوکراین را صادر کرد و از همان ابتدا تاکید کرد که مسکو به دنبال اشغال قلمروهای اوکراین نیست و هدف از عملیات نظامی را نازی زدایی و خلع سلاح اوکراین اعلام کرد.

کشورهای غربی از جمله ایالات متحده آمریکا با تشدید فشارهای تحریمی علیه روسیه و عرضه تسلیحات سبک و سنگین به اوکراین نه تنها کمکی به آرام شدن اوضاع اوکراین نکرده‌اند بلکه بر آتش درگیری‌های این کشور اروپایی دامن زده‌اند.

 

 

آمریکا بویژه در بسته‌های نظامی مختلف بارها به اوکراین کمک کرده است.ارتش آمریکا روز دوشنبه در ادامه تنش‌زایی در اروپا از اعزام شماری تانک «آبرامز»، خودروی زرهی و نیرو ک خبر داد.

ارتش آمریکا تایید کرده است که ده‌ها تانک «آبرامز» و تجهیزات آن در بحبوحه جنگ روسیه با اوکراین در حال عزیمت به بندر «آنتورپ-بروژ» در بلژیک است.

وبگاه «دیفنس بلاگ» نوشت، طبق بیانیه مطبوعاتی ارتش آمریکا، یک تیپ، چندین زره پوش، وسایل نقلیه تاکتیکی سبک و تانک‌های آبرامز به بندر آنتورپ-بروژ در بلژیک برای استقرار در اروپا اعزام شده‌اند. این تیپ حدود ۴۲۰۰ نیرو و ۲۷۰۰ تجهیزات جنگی را به اروپا منتقل می‌کند تا جایگزین تیپ یک زرهی این کشور شود که در حال بازگشت به ایالات متحده است.

پنتاگون اعلام کرده که استقرار این تیپ نشان دهنده تعهد بی‌پایان ارتش ایالات متحده به اروپا و متحدانش در ناتو در پاسخ به حمله روسیه به اوکراین است/فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر